Latest design, Marysdreams 2016


MARYSDREAMS.COM


navigatie >>
:: Home :: Patchwork & quilting :: Borduurservice :: Tassen & clutch wallets :: Accessoires :: Kraamcadeaus :: Kerst :: Galerij :: Cursussen :: Contact :: Webshop :: Links


Klik voor actueel nieuws op de homepage
 

Clutches overzicht

Overzicht van clutches

Borduurservice en kraamcadeau

Borduurservice

Kerst

Workshop exclusieve Kerstdecoraties:
Placemats / Tafelloper/ Tafelkleed

U kiest een onderwerp. Voor deze workshops moet u wel bekend zijn met gangbare naaitechnieken en ook uw naaimachine moet geen “vreemde”voor u zijn. U hoeft echter geen super naaimachine te hebben; als de machine goed werkt, is dit voldoende.

Afhankelijk van uw keuze neemt u deel aan één (placemats), twee (tafelloper) of drie (tafelkleed) dagen. U kunt uiteraard ook meerdere onderwerpen kiezen.

Een workshop van een hele dag is inclusief eenvoudige lunch, maar exclusief materialen. Er is plaats voor 2 tot maximaal 4 personen. Materialen zijn te koop in de vorm van stofpakketten voor diverse quilts.

Voor één dag betaalt u € 75,00
Voor twee dagen betaalt u € 145,00
Voor drie dagen betaalt u € 215,00

U kunt ook een sampler maken; het kan zijn dat u voor deze quilt “huiswerk” heeft. Als u een sampler maakt, heeft u meerdere dagen nodig; een en ander is ook afhankelijk van uw naai ervaring.

Data: in november/ december, in overleg
Tijd: 09.30-16.00 uur (lunchpauze van 12.30 – 13.00 uur).

U kunt stofpakketjes kopen vóór aanvang van de workshop. In overleg is veel mogelijk, zoals andere patronen dan hier aangegeven.
Placemat
Tafelkleed
Quick links

Directe galerij links
Copyright 2016 Marysdreams | Designed By Lowie van der Sluijs | Updated By Henk Cruts