Latest design, Marysdreams 2016


MARYSDREAMS.COM


navigatie >>
:: Home :: Patchwork & quilting :: Borduurservice :: Tassen & clutch wallets :: Accessoires :: Kraamcadeaus :: Kerst :: Galerij :: Cursussen :: Contact :: Webshop :: Links


Klik voor actueel nieuws op de homepage
 

Clutches overzicht

Overzicht van clutches

Borduurservice en kraamcadeau

Borduurservice

Kraamcadeaus

Een kraamcadeau wordt traditioneel gegeven bij de geboorte van een baby. Kraam is eigenlijk een ouderwets woord voor bevalling. Tegenwoordig alleen in samenstelling met een ander woord gebruikt zoals kraambed, kraamvisite.

Tegenwoordig is het heel gewoon als er vóór de geboorte een zogenaamde 'babyshower' wordt gegeven of een paar weken na de geboorte een kraamfeest.

kraamcadeaus   kraamcadeaus

Bij de geboorte wordt ook de naam van de baby bekend gemaakt. De  jonge ouders hebben de naam van hun baby met veel zorg uitgekozen, daarom is een kraamcadeau met naam perfect! Ik kan deze naam borduren op verschillende babyartikelen, zoals babymutsjes, rompertjes, slabbetjes, badcapes, lakentjes etc.

Je hebt daarmee een uniek present, persoonlijk en creatief. Er zijn kraamcadeaus voor elke portemonnee. Op de voorbeelden van de foto's, kan ook nog een naam geborduurd worden.

Wil je een persoonlijk kraamcadeau, neem dan contact op mij via contact@marysdreams.com

Mocht je verhinderd zijn om op kraamvisite te gaan....Ik kan het kraamcadeau voor je versturen en maak er dan een mooi pakketje van met lintjes. Zo worden de papa en de mama op een bijzondere manier verrast.

Voor kant en klare kraamcadeaus: kijk in de webshop.
Quick links

Directe galerij links
Copyright 2016 Marysdreams | Designed By Lowie van der Sluijs | Updated By Henk Cruts